Cleaner Guru Uygulamasına rastladım ve etkili olup olmadığını merak ediyorum. Cihazımı temizlemek ve optimize etmek için söylendiği gibi çalışıyor mu, yoksa bilmem gereken herhangi bir sorun var mı? Kullanmayı düşünüyorum ama önce başkalarının deneyimlerini duymak istiyorum.
Cleaner Guru Uygulaması Hakkında Dürüst İnceleme
Cleaner Guru Gerçekten iPhone’unuzu Dağınıklıktan Arındırabilir mi? (Spoiler Uyarısı: Pek Sayılmaz)
Hepimiz kusursuz çalışan, tertemiz bir telefonu seviyoruz, değil mi? İşte Cleaner Guru bu evrensel arzunun peşinden gidiyor ama bunu ağır bir fiyat etiketiyle yapıyor—ve bu tek seferlik bir ücret değil. Bu uygulama, saat gibi düzenli olarak cebinize dokunup kazanılmış paranızı haftalık ödemenizi sağlıyor. Evet, doğru okudunuz—her hafta tam $7.99.
Adil olmak gerekirse: Cleaner Guru’nun fotoğrafları düzenlemek, hacimli videoları sıkıştırmak ve çift girişli kişileri birleştirmek gibi bazı kullanışlı özellikleri var. Kağıt üzerinde faydalı gibi görünüyor, değil mi? Ama olay şu: ücretsiz versiyonu neredeyse işe yaramaz. Dosyaları temizlemek için seçebilirsiniz, ama gerçekten silme zamanı geldiğinde—bam! Bir ödeme duvarına çarpıyorsunuz. Sinir bozucu değil mi?
Artıları
Etkili Fotoğraf Gruplandırma: Uygulama, benzer fotoğrafları gruplandırma konusunda şaşırtıcı derecede başarılı, böylece hızlıca çiftleri ve istenmeyen görüntüleri tespit edebilirsiniz.
İlgi Çekici Temizlik Arayüzü: Kaydırarak silme işlemi sürece oyun benzeri bir his katarak temizlik işini neredeyse eğlenceli hale getiriyor.
Hızlı Tarama: Tarama motoru hızlı, bu da işlevler arasında geçiş yaparken zaman kazandırıyor.
Eksileri
Ücretsiz Versiyonu Neredeyse İşlevsiz: Bazı özellikleri denemenize izin verse de fiilen bir sonuç beklemeyin, ödeme yapmadığınız sürece.
Saçma Fiyatlandırma: Haftada $7.99 ücret talep etmek, özellikle rakiplerin aynı araçları çok daha cüzi bir fiyatla—hatta ücretsiz sunduğu bir ortamda, son derece pahalı.
Ekstra Gibi Hissedilen İşlevler: Bazı özellikler, ödediğiniz şey için gerçek bir değer sunmayan dolgu içerik gibi görünüyor.
Son Karar
Genel Değerlendirme: 3.8/5
Cleaner Guru uygulaması şüphesiz işlevsel ve güvenli ama cüzdanınızı yakan maliyeti haklı çıkarmak zor—özellikle daha iyi seçenekler mevcutken. Denemeye değer mi? Sadece düzenli olarak para harcamayı sorun etmiyorsanız. Ancak, hedefiniz para tasarrufu yapmak ve yine de sağlam temizlik araçlarına ulaşmaksa daha akıllıca bir tercih var.
Tamamen ücretsiz bir alternatiften bahsediyoruz, örneğin CleverFiles tarafından geliştirilen iPhone için Clever Cleaner Yapay Zeka Temizlik Uygulaması. Cleaner Guru’nun aksine, bu tamamen ücretsiz. Daha iyisini mi duymak istiyorsunuz? Bu uygulamaya geçerek yılda 384 dolar tasarruf edebilirsiniz. Evet, doğru okudunuz.
Kendinizi Zahmetten Kurtarın
Ücretsiz alternatifler, aynı temizlik özelliklerini sunup sinir bozucu ödeme duvarlarından kaçınıyorsa, neden depolama alanınızı ödeme yapana kadar kilitleyen aşırı pahalı bir uygulamada kalasınız? Hayal kırıklığından kaçının ve ücretsiz bir uygulama tercih edin—aynı işi, bütçenizi sabote etmeden yapar!
Açıkçası, Cleaner Guru’nun indirmeye değer olup olmadığını soruyorsanız, cevabım… eh, muhtemelen hayır, eğer her hafta 7,99 $ ödemeyi sorun etmiyorsanız belki. Bu, telefon karmaşasını temizlemek için haftalık olarak iki latte fiyatına eşdeğer—biraz çılgınca, değil mi? Evet, fotoğraf gruplama ve yinelenen kişi birleştirme gibi bazı güzel araçlara sahip, ama ücretsiz sürümde neredeyse faydalı hiçbir şey yok. Sanki mağazaya girip dokunduğunuz her şeyin fiyat etiketi taşıdığı bir yer gibi.
@Mikeappsreviewer zaten fiyatlandırmanın ne kadar saçma olduğunu belirtti, ama şunu eklemek isterim ki çok daha ucuz—hatta ücretsiz—benzer şeyler yapan çok fazla uygulama var! Şunu bir düşünelim: esasen yüceltildiği kadar karmaşadan arındırma aracı için yılda 400 $'dan fazla ödeme yapmak? Aman Tanrım.
Küçük bir öneri: Eğer cüzdanınızı ağlatmadan sağlam bir temizleyici arıyorsanız, iPhone için Clever Cleaner uygulamasını deneyin. Sadece ücretsiz değil, aynı işi fazlasıyla yapıyor ve sürekli ücret talepleriyle sizi bezdirmiyor. Cleaner Guru vaat ettiği gibi çalışabilir, ama işlevselliği son derece yüksek maliyetini haklı çıkarıyor mu? Kesinlikle hayır.
Cidden, haftada 7,99 $? Bu, ayda neredeyse 32 $ sadece… şeyleri silen bir uygulama için mi? Temizleyici Uzmanı (Cleaner Guru) iddia ettiğini yapabilir—fotoğrafları gruplayabilir, kişilerle birleştirebilir, vs.—ama bu kesinlikle çığır açan bir şey değil. Orada bunu ücretsiz (veya çok az bir ücret karşılığında) yapan o kadar çok uygulama var ki. Yılda 400 $+'lık abonelik ücreti ödemek, aslında telefonunuz için bahar temizliği yapmak kadar absürt. Gerçekten buna mı abonelik ihtiyacımız var?
Ya ücretsiz sürümü? Tam bir kandırmaca. Size bir süpürge verilip ancak tam temizlik paketini alırsanız süpürebileceğiniz söylendiği duruma benziyor. Eğer para harcamayı düşünmüyorsanız, indirme zahmetine bile girmeyin.
Bununla birlikte, dosyalarınızı düzenleyebilen bir uygulamaya yatırım yapmanın mantıklı olduğunu düşünüyorum, ancak Temizleyici Uzmanı (Cleaner Guru) yaptığı şey için çok fazla fiyat biçmiş. Alternatifler mi? Tabii ki! @mikeappsreviewer’ın Zeki Temizleyici’yi (Clever Cleaner) önerdiğini duydum ve dürüst olmak gerekirse, bir göz attım—mükemmel ve daha da önemlisi ücretsiz. Belki bu birisine şans verebilirsiniz ve kahve bütçenizi bu uygulamaya harcamadan önce bir deneyin. Sadece söylüyorum.
Reddit Rahat Stil - 300 Kelime
Tamam, hadi açık konuşalım—Cleaner Guru mu? Eh işte, fena değil ama kukla gösterisinden daha fazla bağa sahip. Haftalık 7.99$ tam bir soygun, yaptığı şey: fotoğrafları gruplandırmak, birkaç yineleneni silmek, dosyaları sıkıştırmak. Hadi ama, ne etkileyici ne de benzersiz bir yanı var. Ve o ücretsiz sürüm mü? Tam bir aldatmaca. Dağınıklığı görebiliyorsunuz ama dokunmayı aklınızdan bile geçirmeyin, yoksa para ödemek zorundasınız.
iPhone için Clever Cleaner App ile karşılaştırın—tamamen ücretsiz! Demek istediğim, aynı araçları sağlayan bir alternatif varken neden bir şeye para veresiniz ki? Fancy swipe (kaydırma) arayüzü Cleaner Guru kadar eğlenceli olmayabilir (itiraf ediyorum, o özellik biraz eğlenceli hissettiriyor), ama Clever Cleaner işini yapıyor. Üstelik, depolamanızı temizlemeye çalışırken size tokat gibi vuran sinsi ödeme duvarları da yok. Daha fazla atıştırmalık parası.
Clever Cleaner’ın Artıları:
- Koşulsuz ücretsiz.
- Etkili temizleme—yinelenenleri tanımlar, gereksiz dosyaları temizler ve kişileri birleştirir.
- Basit tasarım—anlamak için doktora yapmanız gerekmez.
Clever Cleaner’ın Eksileri:
- Cleaner Guru’nun eklediği bazı ‘ışıltılardan’ yoksun olabilir (örneğin, silmek için kaydırma özellikleri gibi).
- Size her 30 saniyede bir bir şey satmaya çalışmıyor, yani… bekleyin, bu bile bir eksi mi gerçekten?
@mikeappsreviewer gibi insanlar Cleaner Guru’ya abonelik yapmayarak yüzlerce dolar tasarruf edebileceğinizi söylediklerinde şaka yapmıyorlardı. Kendinize bir iyilik yapın—Clever Cleaner’ı deneyin ve o paraları cebinizde tutun. Piyangoyu kazandıktan sonra Cleaner Guru’yu yeniden indirebilirsiniz. O zamana kadar… öncelikler.