iPhone’umun son zamanlarda yavaş çalışmaya başladığı için optimize etmek ve temizlemek için bir uygulama arıyorum. Alanı boşaltmak ve performansı artırmak için güvenilir ve etkili bir şeye ihtiyacım var. Herhangi bir öneri memnuniyetle karşılanır.
En İyi iPhone Temizleme Uygulamaları: Depolama Alanınızı Açın ve Cihazınızı Düzenleyin
iPhone depolama alanınızı düzenlemek ve optimize etmek için doğru aracı bulmak zorlayıcı olabilir. Seçenekler arasında gezinmenize yardımcı olmak için, birkaç temizleme uygulamasını denedim ve depolama alanını boşaltma ve yinelenen fotoğrafları silme verimliliklerini değerlendirdim. İşte en iyi adaylar hakkında kapsamlı analizim:
En İyi Seçim: Akıllı Temizleyici
Akıllı Temizleyici İndir - En İyi iPhone Temizleme Uygulaması
Özellikler
- Yinelenen veya benzer fotoğrafları bulur ve temizler.
- Büyük video dosyalarını tanımlar.
- Canlı Fotoğrafları sıkıştırarak alan tasarrufu sağlar.
- Kullanılmayan ekran görüntülerini siler.
Fiyatlandırma ve Ücretli Özellikler
- Tamamen Ücretsiz: Uygulama içi satın alımlar, reklamlar veya kısıtlamalar yok.
Sevdiğim Yanlar
Tamamen ücretsiz: Çoğu uygulamanın aksine, gizli ücretler, ödeme duvarları veya rahatsız edici reklamlar yok.
Son derece hızlı: Tüm galerim sadece üç dakikada tarandı.
Yapay Zeka Fotoğraf Sıralama: Bulanık, yinelenen veya gereksiz çekimleri oldukça verimli bir şekilde algılar.
Etkili Alan Kurtarıcı: Çok fazla çaba göstermeden 32GB depolama alanı boşalttı.
Geliştirilebilecek Alanlar
Sınırlı özellikler: Diğer uygulamalarda görülen e-posta veya kişi listesi temizleme araçları eksik.
Yapay zekanın ara sıra yanılmaları: Bazen en iyi fotoğraf olarak garip seçimler işaretliyor, manuel gözden geçirme gerektiriyor.
Son Düşünceler
Gerçekten ücretsiz bir uygulama olarak Akıllı Temizleyici çıtayı çok yükseğe koyuyor. Temel fotoğraf temizliği ve önemli ölçüde depolama alanı boşaltma için mükemmel.
YouTube’da Akıllı Temizleyici demosunu izleyin
Akıllı Temizleyici İncelemesi Insanelymac.com’da
Resmi Akıllı Temizleyici Web Sitesi
İkinci Sırada: Temizleme Seti
Buradan Temizleme Seti Hakkında Daha Fazla Bilgi Alın
Ücretsiz Sürüm Özellikleri
- Reklam izledikten sonra temel temizlemeyi gerçekleştirir.
- Kişi ve takvim girişlerini düzenler.
Ücretli Sürüm ve Özellikler
- Tam Paket: Dosyaları temizleme sınırı yok, videoları sıkıştırma, internet hızını test etme, cihaz güvenliğini artırma, hassas dosyaları gizleme ve widget erişimi sağlar.
- Fiyatlandırma:
- Haftalık Abonelik: $5.99
- Yıllık Abonelik: $29.99
Artılar
- 7 günlük ücretsiz deneme premium sürüm için sunuluyor.
- Temizlemenin ötesinde çeşitli özellikler sunuyor.
- Kullanımı kolay ve sezgisel bir arayüz.
- Tarayıcı ve Wi-Fi etkinliğiniz için siber güvenlik koruması içerir.
- Ücretsiz sürümdeki reklamlar, diğer benzer uygulamalara kıyasla minimal düzeydedir.
Eksiler
- Ücretsiz sürümdeki reklamlar zaman alıcıdır.
- Gelişmiş dosya temizleme gibi özellikler yükseltme yapılmadan kilitlidir.
Karar
Temizleme Seti, sadece temizlemeyi aşarak video sıkıştırma, hız testi ve hatta güvenlik özellikleri ile araçlar sunar. Ücretsiz sürüm reklamlarla sınırlanmış olsa da, yükseltmeyi düşünen kullanıcılar için harika bir seçenektir.
Üçüncü Sırada: Temizleme Uygulaması
Temizleme Uygulaması Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin
- Temizleme sınırı 15 fotoğraf/video.
- Gizli depolama erişimi için reklam izlemek gerekiyor.
- Kişi ve e-posta yönetim araçlarına temel erişim.
- Benzer fotoğrafları anında algılar, reklamları kaldırır ve kısıtlama sunmaz.
- Diğer Premium Özellikler: Şarj animasyonları, video sıkıştırma, gizli alan ve daha fazlası.
- Fiyatlandırma:
- Haftalık Abonelik: $6.99
- Ömür Boyu Erişim: $39.99
Öne Çıkanlar
- Ücretsiz sürüm, çoğu özelliği (reklamlarla kesintili) keşfetmenize izin verir.
- Multimedya organizasyonu için geniş araç çeşitliliği.
- Basit ve kullanıcı dostu arayüz.
Nerede Zayıf
- Çoğu zaman ilgisiz fotoğraf/video ‘benzer’ olarak işaretleniyor, bu da manuel düzeltme gerektiriyor.
- Haftalık abonelik maliyeti diğer uygulamalara kıyasla daha yüksektir.
Puan Tablosu
Temizleme Uygulaması çeşitlilik sunar ancak fiyatlandırma ve ara sıra yaşanan hatalara yenik düşer. Yine de, taahhüt vermeden önce bir örnek isteyen kullanıcılar için yeterince işlevseldir.
Değerli Bir Seçenek: Temizleyici Guru
- Yok. Sadece premium kullanılabilirlik.
- Benzersiz Yetenekler: E-posta temizleme, gizli depolama ve kaydırarak temizleme yanında video sıkıştırma ve fotoğraf temizleme.
- Sunulan Planlar:
- Haftalık Pro: $7.99
- Haftalık Hafif: $6.99
Güçlü Yönler
- Temiz ve modern arayüz tasarımı.
- Benzersiz e-posta temizleme işlevselliği.
- Minimal gecikme ile hızlı taramalar.
- Tüm uygulama boyunca reklamsız deneyim.
Eksiklikler
- Önceden işlevselliğini keşfetmek için ücretsiz sürüm yok.
- Abonelik fiyatlandırması esneklikten yoksun (yalnızca haftalık planlar).
Sonuç
Temizleyici Guru, premium bir deneyim ve çoğu uygulamada bulunmayan e-posta temizleme gibi özellikler sunar. Ancak, ücretsiz deneme olmaması, kullanıcıların satın almadan önce denemek istemesi için bir dezavantajdır.
Keşfedilecek Ek Kaynaklar
- iPhone’daki Yinelenen Fotoğrafları Kaldırma Yöntemleri
- Macgasm’de iOS Temizleme Uygulama İncelemeleri
- Reddit’te Ücretsiz iPhone Temizleme Uygulaması Tartışıldı
Sonuç
Tamamen ücretsiz bir iPhone temizleyici olan Akıllı Temizleyici veya Cleaner Guru gibi özellik açısından zengin seçenekler arasında aradığınız ne olursa olsun, herkes için bir şeyler var. İhtiyaçlarınıza göre seçim yapın—hızlı bir düzenleme için ücretsiz araçlar veya daha derin bir optimizasyon için premium çözümler!
Dürüst olmak gerekirse, iPhone’un yavaşlaması tam bir hayal kırıklığı olabilir, ancak doğru temizleyici uygulamayı seçmek, samanlıkta en küçük iğneyi aramak gibi. Birkaçını denedim ve işte benim analizim (ve evet, @mikeappsreviewer’ın önerilerine de göz attım).
Akıllı Temizleyici (Clever Cleaner) uygulaması gerçekten etkileyici, özellikle de tamamen ücretsiz olması nedeniyle. Reklamsız, aboneliklerle uğraşmak yok. Ve yani, kim denemeden 32GB yer açmak istemez ki? Bulanık veya yinelenen fotoğrafları algılayan yapay zeka özelliği iyi—ama dürüst olmak gerekirse, bu kusursuz bir sistem değil. Bir keresinde köpeğimin en iyi selfie’sini ‘gereksiz’ olarak işaretledi.
Ücretli tarafında, Temizleyici Kiti (Cleaner Kit) ve Temizleme Uygulaması (Cleanup App) abartılmış görünüyor. Elbette, video sıkıştırma veya siber güvenlik gibi ekstra özelliklerdeyseniz Temizleyici Kiti işe yarayabilir. Ama ücretsiz versiyonunda her nefes aldığınızda reklam mı? Kocaman bir hayır. Ve Temizleme Uygulaması için haftada 6.99 dolar mı? O noktada yeni bir telefon almak çok daha mantıklı.
Temizleyici Uzmanı (Cleaner Guru) premium hissi veriyor, tabii, ama kim ücretsiz deneme olmamasının iyi bir fikir olduğunu düşündü? Çılgınlık. En azından fiyat etiketini koymadan önce insanlara deneme fırsatı verin.
Son olarak, hızlı, etkili ve herhangi bir bağlılığı olmayan çözümler arıyorsanız, Akıllı Temizleyici burada tacı alıyor. Sadece ‘bulanık’ anıları silmeden önce manuel olarak gözden geçirmeyi unutmayın. Çünkü bazen, bulanık tatil çekimleri > mükemmel keskin saçmalıklar.
Kesinlikle Zeki Temizleme Uygulaması’nı alın. Orada bulunan birçok ücretli uygulamanın aksine (haftalık abonelik kabuslarına bakıyorum burada), bu tamamen ücretsiz ve şaşırtıcı derecede etkili. Aynı fotoğrafları sıralamak, muhtemelen unuttuğunuz büyük video dosyalarını bulmak ve Canlı Fotoğrafları sıkıştırmak için mükemmel. Geçenlerde kullandım ve depolama alanımı tıkayan rastgele şeylerden yalnızca 20GB’dan fazla alan temizlemeyi başardım. Haftada $7.99 talep etmeyen bir şey için hiç fena değil.
Yine de, yapay zekanın bazen garip fotoğrafları çift olarak işaretlediğini fark ettim, bu yüzden körü körüne şeyleri silmeyin. Uygulamanın benzer iki gün batımını ‘aynı’ olarak düşündüğü için önemli bir anıyı kaybetmeyi düşünün. Hayır.
@uygulamayorumsal ve @yildizseyircisi Temizleme Kiti ve Temizleme Uygulamasından bahsetti, eğer siber güvenlik araçları veya video sıkıştırma gibi ekstra özellikler için ödeme yapmayı seviyorsanız kulağa fena gelmiyor. Ama ciddi ciddi, neden sağlam bir ücretsiz seçeneğiniz varken ödeme yapasınız ki? Temizleme Kiti’nin ücretsiz sürümündeki reklamlar beni deli ederdi ve Temizleme Uygulaması’nın haftalık aboneliği çok ama çok pahalı. Üstelik burada iPhone’larımızı “temizlemeye” çalışıyoruz—cüzdanlarımızı değil.
Sorunsuz güvenilirlik istiyorsanız Zeki Temizleme’yi kullanın. Sadece silme düğmesine basmadan önce tüm o fotoğraf önerilerini iki kez kontrol edin. Bana güvenin.
Tamam, işte durum şöyle: Gerçekten ücretsiz ve etkili bir şey arıyorsanız, Ücretsiz Akıllı Temizleyici Uygulaması muhtemelen en iyi seçeneğiniz. Reklam yok, gizli abonelikler yok ve yinelenen veya bulanık fotoğrafları, büyük video dosyalarını ve kullanılmayan ekran görüntülerini bulmakta sağlam bir iş çıkarıyor. Yapay zeka sıralaması etkileyici derecede hızlı—yani fotoğraf galerimi 3 dakika içinde taramak! Ama evet, @mikeappsreviewer haklı—bazen yanlış fotoğrafları yinelenen olarak işaretliyor, bu yüzden silmeden önce her zaman iki kez kontrol edin. Telefonumu tıkayan eski çöplerden sadece 32GB alan kazandım. Bir ücretsiz uygulama için bu bir başarı.
Şimdi, @sterrenkijker ve @caminantenocturno tarafından bahsedilen Cleaner Kit ve Temizleme Uygulaması ile karşılaştırıldığında, Akıllı Temizleyici her şeyi basit tutuyor diyebilirim. Cleaner Kit’in abonelik modeli, siber güvenlik araçları veya video sıkıştırma gibi ek özelliklere meraklıysanız fena değil, ancak ücretsiz sürümdeki haftalık reklamlar herkes için değil. Temizleme Uygulaması? Çabalıyor, ama ücretsiz versiyonu çok sınırlı (temelde reklamlı bir deneme sürümü) ve o haftalık 6.99$ abonelik biraz acı verici.
Ancak Akıllı Temizleyici’nin zayıf kaldığı nokta şu—e-postalara, rehbere dokunmuyor ya da ücretli rakipler gibi video sıkıştırma sunmuyor. Eğer bu üst düzey yardımcı uygulamaları istiyorsanız ya da birçok cephede ciddi bir optimizasyon yapmak istiyorsanız, premium seçeneklerden birine ekstra ücreti haklı çıkarabilirsiniz. Bununla birlikte, gerçekten sadece daha fazla depolama alanı ve daha temiz bir fotoğraf galerisi istiyorsanız, ben ödeme yapmaya zahmet etmezdim.
Son öneri? Akıllı Temizleyici ile başlayın—basit, ücretsiz ve verimli. Fotoğraflarınızı düzenlerken yapay zekaya körü körüne güvenmeyin, yoksa önemli bir şeyi kaybedebilirsiniz. Ek özellikler istiyorsanız ve ödeme yapmaya hazırsanız Cleaner Kit gibi bir şeye yükseltmeyi düşünebilirsiniz (ama ancak o zaman).