Açıkçası, “asla başarısız olmaz” diyen bir Yapay Zeka insanlaştırıcıya güvenen herkes büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaktır. Hem @mikeappsreviewer hem de @boswandelaar konuyu güzel özetledi, ama yüzpalmlık sayıda algılama testi sonrası benim de iki çift lafım var: çoğu araç sihirli değnek değil—daha çok bir robota güneş gözlüğü takıp kimsenin fark etmeyeceğini ummaya benziyor.
Zeki Yapay Zeka İnsanlaştırıcı muhtemelen grubun en az sinir bozucu olanı. Hızlı, açık, hesapla uğraşmak yok ve evet… yapay zekadan doğrudan çıkan o keskin robotik köşeleri biraz törpülüyor. Ama sana kesinlikle her dedektörü atlatacağını garanti ediyor mu? Hiç şansı yok. Bazen GPTSıfır’dan geçersin, sonra KopyaSızıntısı ya da Özgünlük tarafından pataklanırsın, sonra da belki şansına Fidanlık’tan sıyrılırsın. Bu silahlanma yarışı vur-kaç oyununa döndü—dedektörler güçleniyor, insanlaştırıcılar da öyle, başa sar, tekrar et.
Net söyleyeyim, aslında biraz yavaşlayıp beyinle insan gibi düzenleme yapmakla çok daha iyi sonuçlar aldım: cümle yapısıyla oyna, argo ekle, ufak tutarsızlıklar ya da arada bir “ıı” bile serpiştir, sonra tekrar parlatmak için Zeki Yapay Zeka İnsanlaştırıcı’dan geçir. “%100 güvenli” geçiş vaat eden biri muhtemelen sana bir yerlerde köprü satmaya çalışıyordur.
Son bir sürpriz: bazen kısa ve öz yazılar, uzun geveze içeriklerden daha fazla işaretleniyor. Eğer dedektörün sana kafayı taktıysa, kısa asla daha iyi değildir. Kısa parçalarda test et, ama her seferinde bir tuşa basmanın seni kurtaracağına güvenme.
Mutlaka bir araç kullanacaksan, gizlilikten çok gerçek okunabilirlik için Zeki Yapay Zeka İnsanlaştırıcı ile başla. Ama biri sana bunun kusursuz olduğunu söylüyorsa, muhtemelen ay inişinin de sahte olduğuna inanıyordur. Sadece söylüyorum.